Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
daniel zet Ania J Grzegorz Glinkowski XXX moja sprawa Katarzyna ... Bara Sz ELŻBIETA BIERCZAK Daniel Danek Franki Transport Jaroslaw Maciejewski Lukas GibBon Oliwi❤️ (5726 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
krowa co duzo ruczy malo mleka daje
od kiedy to wymiana opini i informacji nie jest dyskusja

a jesli ktos pomaga udzielajac porad to jego sprawa i adwokata diabla nie potrzeba

Dorota ma racje
inni tez czytaja forum i nawet w Kristiansand jak wrzuci w wyszukiwarke ,,prawo jazdy ,,
to znajdzie instruktora
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Ty, to w ogole nie musisz zadnej przemowy strzelac
Strzeliles zza krzaka minusa, uczyniles swa poranna powinnosc, to wystarczy.
Teraz poczekaj 6 godzin z niecierpliwoscia, albo figurantow zaloguj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
[b]Lindemans napisał:dziesiatki razy, czasem z wyjatkowa cierpliwoscia, udzielalo porad, bardzo konkretnych i fachowych. :P[/quote] och dziekuje Lindemans wiedziałem ze kiedys mnie wspomnisz jeszcze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
juz ci napisalem kiedys
nie pochlebiaj sobie

nie zwracam na takie jednostki jak ty uwagi
a raczej omijam wypowiedzi

masz jakams megalomanie
tak jak i sie usilujesz dowartosciowac piszac ze pomagasz wielokrotnie
podczas gdy od swoich pierwszych postow tylko siejesz ferment i nienawisc

ale to takie typowo polskie
kilka takich osobnikow i mozna zaczac potrzyc na polakow tak jak jasta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Wez juz sie nie osmieszaj Czyn te swa powinnosc i nie tlumacz sie jak baran

Nie potrzeba wyszukanego sprytu, zeby zlokalizowac barana, ktory akurat strzela minusami, bo uroilo mu sie w lepetynie, ze to w jakis sposob zdyskredytuje kogokolwiek Jesli to Cie pocieszy, to wiem kto jeszcze cie wspomaga w tej trudnej misji

Czyncie wiec welniaki swa powinnosc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
patim napisał:

tak jak i sie usilujesz dowartosciowac piszac ze pomagasz wielokrotnie
podczas gdy od swoich pierwszych postow tylko siejesz ferment i nienawisc

To, ze moje posty uwieraja Cie w dupsko, to juz twoj, prywatny bol. To, ze moje poglady sa sprzeczne z twoimi, to rowniez twoj prywatny bol

Jesli chodzi o nienawisc, to jestes tu sztandarowym przykladem. Ilez to nacji nienawidzisz ?Amerykanie, Francuzi, Niemcy, Norwegowie,Rosjanie, a dalej zydzi, cyklisci, komuchy, Tusk i PO.....i dluga, dluga lista

Na ochlode, zebys przypadkiem nie zapomnial o swoich "zacnych" i niepodwazalnych zaslugach na wszystkich 3 forach (MN rowniez!), to przypominam ci fullcasco, ze na kazdym z tych forow zostales conajmniej raz zbanowany za wyjatkowe chamstwo (szczegolnie upierdliwe po spozyciu, za co w przeblyskach swiadomosci starales sie przepraszac). Twoje posty nie rozplynely sie w cyberprzestrzeni. Wciaz mozna je przeczytac.To tak ku pamieci panie Jakubie Zwierzyku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ty masz jakas manie przesladowcza
jakuby zwierzaki ?
biale myszki tez widzisz a moze slyszysz glosy

to do psychologa o odemnie to wara
i nie zmuszaj mnie wiecej zebym musial sie znizac do twego poziomy i ci odpisywac bo nie jestes dla mnie zadnym partnerem do dyskusji z tom swoja pogarda dla polskosci
wez sie daruj czytanie moich wypowiedzi

zegnam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
patim napisał:
ty masz jakas manie przesladowcza
jakuby zwierzaki ?
biale myszki tez widzisz a moze slyszysz glosy

to do psychologa o odemnie to wara
i nie zmuszaj mnie wiecej zebym musial sie znizac do twego poziomy i ci odpisywac bo nie jestes dla mnie zadnym partnerem do dyskusji z tom swoja pogarda dla polskosci
wez sie daruj czytanie moich wypowiedzi

zegnam

Welniaku nieczesany, sam linkowales do swojej firemki i uwazasz, ze tam nie ma twoich danych ? A jesli chodzi o twoje poprzednie nicki (fullcasco, muzia, grzespl i inne), to kazdy przeciez wie, ze to ten sam Zwierzyk

To ty welniaku, cyklicznie przy.... sie do mnie i moich wypowiedzi, a pozniej lamentujesz

Z ta pogarda dla polskosci, to nie wiem, gdzie ja widzisz, ale wyglada na to, ze ja widzisz wszedzie. To jakas mania przesladowcza. Nawet w watku o instruktorze jazdy widzisz te pogarde
Masz jakies inne widzenia, objawienia ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów

(DorotaKorzeniecka)
Nowicjusz
hmm..
Tytul watku: "Szukam polskiego instruktor nauki jazdy w Norwegii"
Ja nie orientuje sie w Oslo,ale gdybym wiedziala-to tez bym zamiescila info...

Uwazam,ze dla nas Polakow -jest to duze udogodnienie-pl instruktor nauki jazdy w Norwegii.
Ja np.nie moge sobie pozwolic na wyjazd do Pl,aby robic prawko...przeszkoda jest praca i dzieci...itp.
Podejrzewam,ze wiele jest takich osob -jak ja...

Zamiast nas -polakow -cieszyc-ze, w obcym kraju mamy uslugi w ojczystym jezyku,to narzekacie ...no comment...

Z prostego zapytania,pewne osoby zrobily bazar lub budke z piwem ,pelna wulgaryzmow i nienawisci do swoich...smutne.

A i jeszcze jesli chodzi o moj wpis "daje plusika"- to jestem wolnym czlowiekiem...nikomu krzywdy ta informacja nie zrobilam...prawda?

Dla wszystkich z MN-Milego Dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów

(paradoks108)
Nowicjusz
Lindemans napisał:

Wstalam z krzesla i bije brawo za te wspaniala, pouczajaca przemowe
Jak na 11 postow na forum, to blyszczysz, az po oczach razi. Blednie zakladasz, ze to forum z zalozenia ma byc pomocno-informacyjne. To jest forum dyskusyjne. Inna sprawa jest, ze wielu uzytkownkow (tych, ktorzy wg. twoich kryteriow tylko "blyszcza" na forum )dziesiatki razy, czasem z wyjatkowa cierpliwoscia, udzielalo porad, bardzo konkretnych i fachowych.
Daruj wiec sobie, takie pogadanki

Forum dyskusyjne - dyskusja wg Lindemans - w trzystronicowym wątku sześć postów Lindemans, z czego pięć to przepychanki /delikatnie to ująłem/, a jeden czepialski /i do tego bezzasadny/. Aż strach pomyśleć, ile w tych 1526 postach było tych, no jak to - fachowych porad .
To tylko jedno z podkreśleń, dwóch pozostałych nie chce mi się rozwijać. Raz, że woda na młyn, dwa że po prostu szkoda czasu /bo nerwy by się znalazły/.
Dziękuję pani za uwagę
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok